Wat is nieuw

Maak de juiste keuze aan het begin van je carrière

Speciaal voor Young Professionals die overspoeld worden door keuzes


Young professionals: reality check!

"Have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary."(Steve Jobs)

Aan het begin van je carrière sta je voor keuzes die bepalend zijn voor de rest van je leven:
welk beroep, voor welke organisatie, welke functie, welke woonplaats, welke partner, wel/geen gezin stichten, op welke termijn en hoe past dat in mijn loopbaan, etc.?

De grote vraag is: hoe maak je de juiste keuzes?

Als je jouw antwoorden op deze levensbepalende vragen nog niet hebt gevonden, dan nodigen we jou van harte uit om deel te nemen aan onze workshop.

Wij, Yvonne Janssen en Heleen Brinkman, nemen je mee op jouw persoonlijke ontdekkingsreis. We zullen de workshop beginnen met een check-up: hoe tevreden ben jij op dit moment met jouw leven? Je ontdekt je persoonlijke waarden, je zoekt je fysieke & mentale grenzen op, je maakt contact met je lichaam & gevoel en we gaan in op de kracht van inspiratiebronnen.
Aan het einde van deze 1-daagse workshop benader je de overvloed aan keuzes op een totaal andere wijze; je laat je niet langer leiden door de opties, maar door je innerlijke motieven en waarden. Je gaat naar huis met een concreet actieplan, een grote drijfveer en heel veel positieve energie.

Wanneer? zaterdag 31 oktober van 9.30 – 18.00 uur
Waar? Klooster Nieuwkerk, Nieuwkerk 2 in Goirle

Klooster Nieuwkerk in Goirle is een prachtige locatie midden in de natuur. Perfect geschikt dus voor ontspanning en bezinning. Een heerlijke en gezonde lunch zit bij de prijs inbegrepen.

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan! Omdat deze workshop een pilot is, bieden wij deze je eenmalig aan voor slechts € 75,-. Dat is niet veel geld voor een van de meest waardevolle cadeaus die je jezelf kunt geven!

Aanmelden

Voor meer informatie: 06-41042052 (Yvonne Janssen) of 06-15534282 (Heleen Brinkman)Ga terug